Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Rooms and Suites

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

BOERENROCK MUZIEKFEEST - 10 november 2017 - Aanvang 20.00 uur (Boerenrock Arena open: 19.00 uur) - Warffum

Op vrijdag 10 November 2017 barst het feest los met de volgende artiesten:

DOE NORMAAL JOH

Doe Normaal Joh 

Normaal coverband Doe Normaal Joh speelt al geruime tijd in dezelfde samenstelling. En dat is goed te horen. DNJ is ook een echte Normaal Tribute band. En heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet op de setlijst.

Daarnaast speelt de Normaal Coverband DNJ nog een aantal nummers die ‘Normaal’ zelden live speelt. Ze staan altijd garant voor een waar spektakel, en is daarom een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers van de Boerenrock’.

BÖKKERS

Bokkers

Bökkers is een rockband uit het Overijsselse Salland onder leiding van Hendrik Jan Bökkers (1977). De formatie is in 2010 begonnen als coverband van de Achterhoekse groep Normaal onder de naam Bökkers Dut Normaal. De band heeft ook een eigen repertoire ontwikkeld met nummers in het Sallands dialect.

Bandleden

    Hendrik Jan Bökkers (zang, gitaar)
    Erik Neimeijer (zang, gitaar, orgel, bluesharp)
    Arjan Pronk (bas)
    Jeroen Hobert (drums)

Bökkers heeft verschillende albums uitgebracht: Bökkers (2011), Morattamottamotta (2013), Humme (2014), Blixer Elixer (2015) en het livealbum Live & Knetterhard (2016). Daarnaast zijn verschillende singles verschenen.